zofiiaskort.com

Business/Ivaerksaetter laesning

Mange selvstændige søger, og har lige så meget brug for, vejledning og guidens som andre har. Om end ikke mere faktisk. 

For det er en kontinuerlig udviklende proces, at være selvstændig med en forretning der aldrig står stille, og derfor er en vejledning en fantastisk gave at give sig selv, når man ind imellem trænger til at få tanket lidt op på motivations- eller afklaringsfronten. 

Nogle har brug for at se egne kvalifikationer. Andre for at se hvem ens kunde er og hvordan man bedst kommunikerer med dem. For andre igen handler det om hvilket udviklingstrin der kunne være det næste i deres forretning, eller hos dem personligt som selvstændig iværksætter. 

Hvilken retning læsningen skal have, beskriver du nedenfor og så skaber jeg læsningen specifikt om dit ønskede emne. 

Varighed: op til 45 minutter.

Pris: 850 kr.

Bestil denne laesning

Happy Customers

Min metode og stil

Jeg har 13 forskellige sæt engle og eller tarotkort. Ved hver læsning, mærker jeg ind på hvilket kort deck jeg skal bruge til dig eller til de kollektive beskeder.

Jeg bruger ikke den bog som følger med. I stedet mærker jeg ind på og modtager beskeder omkring det som kortet afspejler via billeder, aftegninger og stemninger.

Mine, og dine, guides er altid skarpe til at give beskeder via det der er afbilledet på kortet, eller den stemning der findes via elementer på kortet, og beskederne gøres altid personlige, de er jo til dig.

Min stil er uhøjtidelig, rolig, kærlig og altid med et tvist af humor og glimt i øjet.
Mine guides er gode til at skabe god og kærlig stemning i læsningerne, og får de chancen, byder de gerne ind med humoristiske indslag.

Du modtager et link til læsningen, som du kan se igen og igen.

Obs!

 Jeg tager intet ansvar for kundens psykiske, mentale, fysiske eller emotionelle ve og vel, hverken før, under eller efter en læsning.
Mine læsninger er blot vejledninger og det er altid kundens eget fulde ansvar hvordan disse bruges.
Jeg er hverken uddannet læge, psykolog eller andet mentalt-fagligt. Jeg er blot en privatperson der giver mine tanker og beskeder videre.
Jeg kan på intet tidspunkt gøres ansvarlig for handlinger udført af kunder, hverken før, under eller efter mine læsninger.
Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com