zofiiaskort.com

Come together!

Come together er LIVE gruppe events hvor vi samles fysisk, tirsdage aftener hver anden uge, og arbejder med et tema, som hører under den pågældende overskrift for gruppen. 

De 2 forskellige “Come together” grupper er; “Min personlige udvikling” eller “Den spirituelle rejse”.

Begge grupper opstarter i november, og vil køre i 6 måneder af gangen. I de 6 måneder er du altså en del af en gruppe som ses hver anden tirsdag til selvudvikling eller spirituel udvikling. Lige som at gå til badminton, går du så nu bare til “Selvudvikling” eller “spiritualitet”. 

Du signer dig altså op til en rejse hvor du bliver mødt, set og udfordret, på den helt fede måde, henover 11 tirsdage. 

Fordi forløbet er over 6 måneder, er der kun tilmeldingsmulighed 2 gange om året – så kom med nu!
Tilmeldingen lukker ned når der enten ikke er flere pladser (max. 20) eller senest den 8 eller 15 november – afhængig af hvilken gruppe der er tale om. 

Det koster 1800 kr. for hele forløbet, og vi mødes 11 gange. 
Værdien for forløbet er 2200 kr. (11 møder af 200 kr.)
Du kan betale hele beløbet på én gang, eller via 3 rater af 600 kr. 

Det er aftener hvor jeg som facilitator, fører dig trygt igennem selvudviklingende eller bevidsthedsudvidende øvelser der meget gerne skulle give dig indsigter til reflektion og mulig lyst til mere i livet eller forandring, samt følelsen af i tryghed, at kunne udtrykke dig, og udvikle dig i en gruppe af ligesindede og ligehjertede mennesker. 

Alle aftener foregår i Skanderborg, og vil være fra kl. 18:30-21:00.

MIN PERSONLIGE UDVIKLING

TILMELDING LUKKET!

Opstart: Tirsdag den 9 november, og derefter fortløbende hver anden tirsdag.
Afsluttende dato: 29 marts 2022.

“COME TOGETHER: Min personlige udvikling” er gruppen hvor den personlige udvikling er i højsædet og hvor du til hver gruppeaften vil modtage øvelser og indlæg omkring emner der kan booste og inspirere din personlige udvikling.

Eksempler og få uddrag fra en lang liste af emner: de lyse og de irriterende skyggesider, hvor lyver vi for os selv – og hvor meget, hvilke sider af os udtrykker vi mest, hvilke historier fortæller vi os selv – om os selv, men også til andre, hvilke indre regler og paradigmer lever vi under, hvor er vi ikke elskelige, hvem og hvad definerer os, hvor lukker vi ned for os selv, hvad siger vores drømme (ikke dem om natten, men dem vi ønsker os) om hvem vi er, og mange mange flere. 

Indlægsholder er primært mig, men også inspiratorer udefra vil forekomme. 

Intentionen er altid at skabe en aften og et indhold som har relevant karakter for din personlige rejse og udvikling. Emner som oplyser, inviterer, skubber og til tider kræver din stillingtagen til hvem du er, hvor du står i livet, og hvad der er den rigtige dig, og hvordan du kommer mere i spil, både indeni dig selv, men måske også til omverdenen. 

DEN SPIRITUELLE REJSE

Opstart: Tirsdag den 16 november, og derefter fortløbende hver anden tirsdag. Afsluttende dato: 5 april 2022.

“COME TOGETHER: Den spirituelle rejse” er gruppen hvor spiritualiteten får lov til at blomstre og hvor det holistiske syn får plads. Det er her hvor vi dykker ned i emner der viser vej til at booste den spirituelle del af os.

Eksempler og få uddrag fra en lang liste af emner: hvad er det at være spirituel egentlig – og hvornår er vi det mest, hvorfor virker spiritual bypassing ikke mere, hvad er intuitionen og hvordan lader vi den gro endnu mere, energi arbejde og hvordan vi kan bruge den i egen praksis, de negative ioner i naturen og deres påvirkning – men også den connection de giver os til os selv og energien der er større end os, kan man selv-heale? Autencitet, den selvkærlige rejse, samtalen med den del af os der reagerer, skyggesiderne. Hvad styrer os, hvordan connecter vi os med os selv, de afgørende kvantespring og meget meget mere. 

Indlægsholder er primært mig, men også inspiratorer udefra vil forekomme. 

Intentionen er altid at skabe et jordnært OG samtidigt universelt indhold som kan nære dig, booste dig og give dig følelsen af at udvikle dig, udvide din bevidsthed, skærpe din intuition, samt få dig til at at føle dig hjemme og en del af noget større. Både i gruppen men også indeni dig.

Tilmeld dig lige her

OBS!

Note: betaling sker via MobilePay: 911801. Både som éngangsbetaling og ved de 3 rater. 

 

Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com