Donation af et saet kort

Som en vognmand kan udvide sin vognpark, så kan jeg udvide mit instrument med flere kortsæt. Og det ønsker jeg oprigtigt, da der er flere typer af læsninger på vej. 

Jeg bruger for nuværende 18 sæt, men en klar fornemmelse af at ville mere og kunne mere, via andre og flere sæt. Og beskeden er klar: “vi er klar til at give flere beskeder og flere typer læsninger via de nye kort.”
(Note: når jeg mærker at nogle af mine kortsæt er klar til at komme videre til en anden, giver jeg dem altid til den rette sjæl derude, der kan få god brug af dem.) 

Kunne du tænke dig at donere et sæt kort til mig, så tager jeg hjertens gerne i mod. Med åbne arme og åbent hjerte.

De nye sæt jeg drømmer om at arbejde med er herunder. Jeg har researchet og undersøgt grundigt, samt mærket ind på hvert eneste sæt jeg har mødt på min vej, og de her sæt er dem jeg har følelsen af slet ikke at kunne undvære.

Har du købt et sæt og dermed doneret, må du gerne skrive til mig via formularen nederst, eller messenger, så ved jeg at de er på vej, og at jeg kan skrive “Doneret” ud for sættet, og fjerne knappen.

Tak for at du overhovedet er gået ind på denne side, det siger allerede en masse, og jeg er fra hjertet taknemmelig. OGSÅ selvom du vælger ikke at donere. 

Overvejer du at donere, så kan jeg kun takke fra hjerte og sjæl, og jeg vil vise dig min taknemmelighed i en personlig hilsen.

Vil du sende direkte til mig, er her mine oplysninger: Zofiia Rose. Solvænget 14, 3480 Fredensborg. Mail: zofiia@zofiiarose.com. Tlf: 93103320

Sacred Earth Oracle

Det powerfulde “Sacred Earth Oracle” sæt fra Toni Carmine Salerno og Leela J Williams.

Du finder direkte link til Bog & Mystik via knappen herunder. Du kan også vælge at købe sættet hvor du ønsker. Ønsket er blot den engelske udgave. 

zofiiaskort.com

Life Purpose Oracle Cards

Det elegante “Life Purpose” sæt fra Doreen Virtue.

Du finder direkte link til Amazon via knappen herunder. Du kan også vælge at købe sættet hvor du ønsker. Ønsket er blot den engelske udgave. 

Giv Zofiia besked om din donation

Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com