Sommer Mentoring

zofiiaskort.com

Denne sommer har noget magisk og udvidende over sig. 
Den bærer et indtryk af at der er adgang til noget nyt og nye højder og drøjder så at sige. 

Så uanset om du skal til Spanien og ligge på en solseng, eller til Skagen og stå med et ben i hvert hav, så er der mulighed for at tage udviklingen, intuitionen og magien med dig. 

Er der adgang til internet, er der adgang til udvikling, udvidelse og potentiale. 

 

 

Hvad er med i Sommer Mentoring?

Hen over sommeren, fra nu og til midten af august modtager du; 

✔️ 6 online mentoring sessioner, der kan handle om al fra dig, til din business, dit lederjob, dine drømme og ønsker og meget meget mere. Vi går i dybden med emnerne og fanger dig lige der hvor du er, og tager udgangspunkt i det. Derfra booster og bygger vi på med intuition, business udvikling, ledelsesværktøjer eller hvad du end kunne have brug for. DU og dine tanker, følelser, adfærdsmønstre og andet godt 

✔️ 3 online møder enten omhandlende:
– Hvis business: hvem er din kunde, hvad vil du gerne lære/vise dine kunder er muligt og hvordan får du både de synlige og skjulte budskaber ud.
– Hvis ledelse: hvilken type leder er du, hvordan bliver du en stærk EQ leder, og hvordan booster og ser du dine medarbejdere som mennesker og ikke som værktøjer. “People are people, not tools”.
– Hvis personligt: hvordan styrker du den du er, hvad er du ikke må være som er nødvendigt at være og hvordan skaber du det trivselsliv du ønsker dig.
– Hvis spirituelt: hvad er dine spirituelle gaver, hvordan træder du ind på den vej der er ment for dig og hvad er spiritualitet i virkeligheden.

De online møder vil typisk vare 1 – 1 1/2 time og du vil i det tidsrum modtage øvelser som du kan udføre og tune og tjekke ind i, lige når det passer dig (og din ferie eller kalender).  

✔️ Et personligt intuitivt boost, taget ud fra hvor du er i din intuition.

✔️ Et personligt udvalgt kortsæt som du kan bruge som du lyster.

✔️ Bonus: gratis adgang til produktet: “Sådan kan du bruge kortene i din hverdag”.

Hvad koster det og hvad er praktikken?

  • Forløbet, uanset emne, koster 6000 kr. (eksklusiv moms) og forløber over de næste 8 uger. Hvor ofte og i hvilket tempo du ønsker dine personlige mentorsessioner (hver af 45 minutter) bestemmer du. Blot senest dagen før en ønsket session skal aftalen være i hus. 

  • De 3 online møder planlægger vi sammen fra start af, og får sat datoer på.

  • Dit intuitionsboost aftaler vi sammen hvornår skal ske. Der vil typisk være et tidspunkt der mærkes rigtigt. Det følger vi. 

  • Kortsættet udvælger jeg når vi starter forløbet op, og sender til dig direkte fra forhandleren. 

  • Kurset får du adgang til i samme omgang. 

Jeg vil gerne bede om en omgang "Sommer Mentoring"

Obs:

Forløbet kører til og med den 14 august. 
Alle sessioner og online møder der ikke er afholdt inden da, udløber og kan ikke haves tilgode. 
Du sørger for at booke dine sessioner, jeg er ikke torveholder på afholdte sessioner. 
Du er først endeligt tilmeldt når din betaling er registreret. Du betaler via MobilePay: 911801: 7500 kr. (kan deles i 2 betalinger). 

Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com