zofiiaskort.com

Spirituelle gaver

I den spirituelle læsning, trækker jeg kort som kan hjælpe med enten at guide dig videre på din personlige spirituelle rejse, eller som kan hjælpe med at definere og styrke dine personlige spirituelle gaver. Hvordan du booster dem, og finder din vej. 

De udtrukne kort fortæller enten om: dine 3 spirituelle gaver + om din skjulte gave/talent som gerne vil i spil og udtrykkes mere. Eller om dit næste udviklingstrin og hvordan du imødekommer og gennemgår det bedst. (Og eller begge dele).

Jeg beder også om at få de svar og de bekræftelser som du kunne have brug for at høre hvor du er lige nu.

En spirituel læsning er en styrkende læsning til dig der betrager dig selv som spirituel og som måske går bevidst på den spirituelle rute der er sat for dig. Men som kan have lige så meget brug for sparring og guidens på den rejse som alle andre har, på deres.

Varighed: op til 60 minutter.

Pris: 750/850 kr.

Bestil denne laesning

Happy Customers

Min metode og stil

Jeg har 13 forskellige sæt engle og eller tarotkort. Ved hver læsning, mærker jeg ind på hvilket kort deck jeg skal bruge til dig eller til de kollektive beskeder.

Jeg bruger ikke den bog som følger med. I stedet mærker jeg ind på og modtager beskeder omkring det som kortet afspejler via billeder, aftegninger og stemninger.

Mine, og dine, guides er altid skarpe til at give beskeder via det der er afbilledet på kortet, eller den stemning der findes via elementer på kortet, og beskederne gøres altid personlige, de er jo til dig.

Min stil er uhøjtidelig, rolig, kærlig og altid med et tvist af humor og glimt i øjet.
Mine guides er gode til at skabe god og kærlig stemning i læsningerne, og får de chancen, byder de gerne ind med humoristiske indslag.

Du modtager et link til læsningen, som du kan se igen og igen.

Obs!

 Jeg tager intet ansvar for kundens psykiske, mentale, fysiske eller emotionelle ve og vel, hverken før, under eller efter en læsning.
Mine læsninger er blot vejledninger og det er altid kundens eget fulde ansvar hvordan disse bruges.
Jeg er hverken uddannet læge, psykolog eller andet mentalt-fagligt. Jeg er blot en privatperson der giver mine tanker og beskeder videre.
Jeg kan på intet tidspunkt gøres ansvarlig for handlinger udført af kunder, hverken før, under eller efter mine læsninger.
Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com