zofiiaskort.com

Personlige læsninger

Jeg tilbyder for nu, disse 2 læsninger. 

I hver læsning stiller jeg ind på din energi, dit livsfelt og kontakter dine personlige guides. De vil, i sammenspil med mine egne personlige hjælpere, bringe de beskeder og budskaber som du har brug for at høre. 

Alle beskeder og budskaber modtages via kortene, og er der beskeder ud over kortene, giver jeg besked på dette under læsningen. 

Alle læsninger handler om og omhandler dig. Derfor vil jeg i læsningerne aldrig stille ind på andre personer end dig. Kun dit energifelt er til rådighed. Derfor vil enhver situation tage udgangspunkt i dig og den du er, eller der hvor du er og guide dig derfra til indre eller ydre handlinger.

Du vil efter din bestilling er afsendt, modtage en email fra mig enten med link til din læsning (hvis du har bestilt “stil et spørgsmål” eller med forslag til tider til vores LIVE READING, samt mit MyShop MobilePay nummer til betaling. 

Jeg glæder mig til at lave din læsning! 

LIVE READING
På zoom

Du har min – og kortenes – fulde opmærksomhed, kraft og kompetence i 30 minutter. 

Altså kan læsningen handle om lige præcis det eller de emner som du har brug for friske øjne på. 

Så vi kan både nå at gå i dybden med ét emne, eller komme omkring de emner hos dig som du ønsker sparring og svar på. 

Sessionen foregår på Zoom, og læsningen laves on the spot. Det vil sige at jeg intet ved på forhånd, og at vi lader kortene, og min livs- og erhvervserfaring tale på egen hånd. 

Sessionen varer typisk 30 minutter, og den optages og sendes til dig efterfølgende på mail, så du kan se den igen og igen, så mange gange du lyster.

PRIS: 850 kr. 

Bestil denne læsning

STIL ET SPØRGSMÅL
YouTube link

Personlig læsning. 

Denne læsning er en off-line læsning, betydende at jeg laver din læsning på et udvalgt tidspunkt, stiller ind på dig og dine guides, og svarer – på en optaget video – på dit spørgsmål. 

Optagelsen varer typisk fra 15-20 minutter og sendes til dig på e-mail. 

I læsningen vil der være et naturligt flow af kort, til besvarelsen af dit spørgsmål, og er der ekstra ord eller andet der vil med, vedrørende emnet, kommer dette naturligvis også med i læsningen.

Linket du modtager i mailen kan du bruge igen og igen, så du kan gense din læsning, så mange gange du ønsker det. 

PRIS: 555 kr. 

Bestil denne læsning

Obs!

Jeg tager ikke stilling til, ej heller tuner ind på 3. part – altså andre mennesker – og jeg tuner ikke ind på sygdom og død.
Ej heller er jeg en spåkone og kan derfor ikke fortælle hvad fremtiden bringer, andet end de umiddelbare indikationer som kortene kommer med.
 
Om du agerer på de informationer eller vælger anden vej, er 100% op til dig.
 
Jeg tager intet ansvar for dit psykiske, mentale, fysiske eller emotionelle ve og vel, hverken før, under eller efter en læsning, og mine læsninger er blot vejledninger og det er altid dit eget fulde ansvar hvordan disse bruges. Og om du bruger dem.

Jeg er hverken uddannet læge, psykolog eller andet mentalt-fagligt. Jeg er blot en privatperson der giver mine tanker og beskeder videre via kortene. Jeg kan på intet tidspunkt gøres ansvarlig for handlinger udført af dig, hverken før, under eller efter mine læsninger.

Følg med på facebook

Min personlige profil

Min personlige profil: Zofiia Rose, hvor jeg ofte går live og svarer på spørgsmål og trækker personlige kort.
Tilføj mig som ven, hvis vi ikke allerede er det. Jeg vil glæde mig til vores FB venskab.

Copyright – All rights reserved: www.zofiiaskort.com